Diamond Painting

En wij hebben er weer een nieuwe hobby bij. Nou ja, hobby, het is eerder een verslaving: Diamond Painting 😀 Zo verslavend, dat er op het moment echt niks van mijn haakwerkjes terecht komt…

Voor wie het (nog) niet kent, met Diamond Painting maak je een schilderij van allemaal kleine (ronde of vierkante) steentjes. En met klein bedoel ik ook echt klein, de steentjes zijn 2,5 x 2,5 mm!

Je krijgt een canvas wat al voorbedrukt is en waar een lijmlaag op zit. Op het canvas staan allemaal kleine vakjes met een symbool. Ieder symbool staat voor een kleur. Dus het is een kwestie van de goede kleur op het goede symbool leggen. Dit doe je met een pincet of een pennetje met wax. Zelf vind ik het fijn om met het pennetje te werken.

Als je dan lekker bezig bent, zie je steeds meer van je painting tevoorschijn komen.

Dat werkt zo enorm verslavend, dat je steeds een stukje wilt doen om te zien hoe hij wordt!

Op de helft!

En hij is klaar! 40 x 50 cm helemaal vol gelegd met steentjes.

Wat is hij super hè, ik ben er zo blij mee! Inmiddels is hij ingelijst, maar hij hangt nog niet op zijn plek, dus daar heb ik helaas nog geen foto van!

De volgende is inmiddels alweer in de maak. En wat ook gaaf is, je kan ook een Diamond Painting met een eigen foto bestellen! Dat staat hoog op mijn lijstje om ook te gaan doen.

Mocht je nu ook een Diamond Painting willen gaan maken, het goedkoopste is om ze te bestellen via AliExpress. Je moet dan alleen wel even wachten tot je het in huis hebt, omdat het uit China komt.

Er is een hele leuke Facebookgroep, waar super veel informatie op staat: Diamond Painting. Lees daar wel eerst het vastgezette bericht, daarin worden de meest gestelde vragen al beantwoord!

Heb je geen Facebook? Laat hieronder een reactie achter of stuur ons een mail en we helpen je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.