Uil Anna

Uil Anna_3

In september ben ik samen met Carla toch nog even snel naar het Crea Weekend in Rijswijk geweest. We hebben daar weer leuke (nieuwe) ideeën opgedaan. Een van mijn grootste hobby’s is toch wel haken, dus hoe gaaf was het dat ik daar de stand van CuteDutch tegenkwam. Als je al die schattige knuffeltjes ziet staan, wil je zelf gewoon ook zo’n schatje maken! Het enige wat mij nog tegenhield was het haken met het fluffy garen, ik hoorde daar zoveel mensen over dat het niet fijn haakt. Maar ik kon het toch niet weerstaan, heb het pakketje gekocht van Uil Anna en nam het fluffy garen voor lief.

Eerlijk is eerlijk, ik zag er tegenop om te gaan haken, maar het is me echt zo enorm meegevallen. Ik kon toch nog wel iets van de steken zien en met meerdere steekmarkeerders per toer kwam ik steeds gewoon netjes uit!

Uil Anna_1

Als je dan je uiltje bijna af hebt en beseft dat het uiltje (met een ander kleur lijf) wel een heel leuk cadeautje is voor iemand anders, dan haak je nog een lijfje in die kleur en heb je ineens een geweldig cadeau. Zelf nog een sjaaltje gemaakt van een lapje stof dat ik nog had liggen en ze is helemaal af. Nu gauw weer verder met mijn eigen uiltje!

Uil Anna_2

Wil je ook zo’n schattig knuffeltje haken? De patronen zijn te koop bij CuteDutch

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.