Opa op scootmobiel

opa-scoot1

Jaaaaa, eindelijk kan ik dit dan plaatsen!

Mijn broer vierde gisteren zijn 65e verjaardag en voor die gelegenheid haakte ik deze opa! Wat is hij geweldig leuk hé ( mijn broer ook hoor)?!

opa-scoot2

Er zitten heel wat uurtjes haakwerk (lees: priegelwerk) in, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Gisteren ook alleen maar enthousiaste reacties gehad en daar doen we het voor! Ze vonden opa zelfs écht een beetje op mijn broer lijken 🙂

opa-scoot3

Het patroon komt van de facebookpagina: Karen’s amigurumi creaties Dit is een besloten groep, je kunt lid worden en dan vind je er naast dit patroon nog meer gave patronen.

Ik heb gehaakt met Catania op haaknaald 2,5.

opa-scoot-hond

4 Replies to “Opa op scootmobiel”

 1. schitterend!
  hoe kom ik aan het patroontje?
  Ik ben 72 en heb geen facebook pagina.
  Mijn man is afhankelijk van zijn scootmobiel en nu leek het mij een leuke verrassingIs het tegen betaling te downloaden?

  • Beste Franca,
   Bedankt voor je reactie. Helaas mag ik het patroon niet delen buiten facebook, het is speciaal voor de leden van die facebook pagina Misschien heeft u familie die wel Facebook hebben en de pagina van Karen’s amigurumi willen toevoegen?

   Groetjes,
   Carla

  • Beste Joke,

   Er bestaat geen Facebook van deze site. Maar als je de facebookpagina zoekt waar het patroon voor Opa op scootmobiel staat, de link ervan staat hierboven in de blog.

   Groetjes, Yvette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.