Madison Mouse

Madison_Mouse1

Als verrassing kreeg ik het patroon van Madison Mouse. Gauw een paar mooie kleuren van katoen bij elkaar gezocht en gestart met dit nieuwe projectje.

Madison_Mouse2

Als verzwaring van het lijfje heb ik granulaat korrels in een pantykousje gedaan, zodat ze goed blijft staan.

Madison staat nu te pronken in mijn kamer en ik krijg al veel leuke reacties op haar. Het was ook super leuk om haar te haken!

Madison_Mouse3

Op naar de volgende, er is namelijk ook een patroon van Mika, kan die haar gezelschap houden!

Ik heb gehaakt met Catania (0257-0240) en Phildar Coton 3 (0057) op haaknaald 2,5.

LET OP: De ontwerpster van Madison Mouse is helaas gestopt met de verkoop van haar patronen en heeft haar webwinkel gesloten. Het patroon is dus helaas niet meer verkrijgbaar.

 

4 Replies to “Madison Mouse”

  • Bedankt voor je reactie Annette. Ik heb het even opgezocht en de ontwerpster van Madison Mouse heeft inderdaad haar webwinkel gesloten. Het patroon is dus helaas niet meer verkrijgbaar 🙁 Ik zal de link naar de webwinkel gelijk verwijderen.

   Groetjes, Yvette

    • Op het patroon van Madison Mouse zit copyright en mag daardoor op geen enkele manier gedeeld worden, ook niet nu de ontwerpster is gestopt met de verkoop van haar patroon.
     Wel heb ik vaker als tip gelezen dat er patronen zijn van Vestingsmuizen, waarvan je de kleuren dan kan aanpassen. Ik heb het even gezocht op Google en die patronen kun je hier vinden.

     Groetjes, Carla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.